Panasonic KIT-NZ25TKE

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 10- 20 m2

>    Hűtő teljesítmény : 2,5 kW -Hűtő energiaosztály : A++

>    Fűtő teljesítmény : 3,4 kW -Fűtő energiaosztály : A+

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 7.50

>    SCOP : 4,60

>    Wifimodul : Nincs!


-Inverteres oldalfali klíma berendezés

-Környezetbarát R32 hűtőközeg

-NANOE‐G légtisztító rendszer

-ECONAVI SUNLIGHT DETECTION, - FŰTÉS -35 °C, 23dB(A)-től, beltéri betáp 2.5 kW hűtőteljesítmény

-Szabályzás hűtés: 0.85 - 3 kW

-Működés hűtés: -15 - 43 °C) ~ 25 - 30m2 hűtésére.

-AAAA+ (A8) energiaosztály

-Légfrissítő ionizátor

-Automatikus tisztítás, szárítás.

-Extra csendes klíma kompresszor

-NANOE-G légtisztító rendszer, ECONAVI energia takarékossági rendszer, MILD DRY magasabb páratartalom hűtés üzemben


Automata üzemmód váltás: Ez az üzemmód a beállított hőmérséklettől függően automatikusan választja ki a megfelelő funkciót (hűtés vagy fűtés). Vagyis automata üzemmódban a légkondicionáló automatikusan hűt vagy fűt annak érdekében, hogy a helyiségben a beállított értéknek megfelelő hőmérsékletet tartsa. 

MILD DRY - gyengéd hűtés: Olyan finom szabályozást jelent, amely a beállított hőmérséklet fenntartása mellett megakadályozza a levegő páratartalmának gyors csökkenését. A hűtő működésnél 10%-kal magasabb páratartalom fenntartására képes. Bekapcsolt légkondicionáló melletti alváshoz ideális.

Szagtalanító funkció: A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza az esetleges kellemetlen szagok terjedését. Működése alatt a ventillátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok. 

Öndiagnosztika funkció: Amikor valamelyik funkció nem megfelelően működik, a készülék egy öndiagnosztikai folyamatot végez el. Ez a funkció gyorsabb szervizelést tesz lehetővé. 

DC inverter: A DC inverteres teljesítmény szabályozás rendkívül magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetõen akár évi 40-50% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. A DC inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

355 600 Ft