Panasonic Etherea Z42-VKE/W

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 30- 40 m2

>    Hűtő teljesítmény : 4,2 kW -Hűtő energiaosztály : A++

>    Fűtő teljesítmény : 5,3 kW -Fűtő energiaosztály : A+

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 6.10

>    SCOP : 4,00

>    Wifimodul : Van!


-Matt gyöngyházfehér szín

-Környezetbarát

-R32-es hűtőközeg

-Nagy energia-megtakarítás

-Etherea intelligens nanoe X légtisztító rendszerrel

-Beépített WLAN

-Még tisztább levegő a nanoe X rendszerrel

-Új infravörös távirányító

-Etherea. Kívül-belül tökéletes


Kiemelkedő (A+++) hatékonyság, kényelem (rendkívül halk működés, mindössze 19 dB(A) zajszinttel) és egészséges levegő, áttörést jelentő formával kombinálva. 

Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható. Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel.

Élvezze az innovatív tervezés előnyeit az új, stílusos és karcsú, háttérvilágítású Sky Controller távirányítóval. Nagyobb kijelző és egyszerűbb használat. 

Az Etherea lenyűgözően karcsú formával rendelkezik. Innovatív formája a legmodernebb környezetbe is tökéletesen beleillik. A legjobb anyagokat és folyamatokat választottuk annak érdekében, hogy az Etherea megjelenése igazán kifinomult lehessen. 

Gazdaságos, környezetbarát működés, magas SCOP (szezonális energiahatékonyságú mutató) A Panasonic eredeti inverteres technológiája, valamint nagy teljesítményű kompresszora kiemelkedő működési hatékonyságot biztosít.
A felhasználók ennek köszönhetően alacsonyabb villanyszámlát kaphatnak, miközben a környezet védelméhez is hozzájárulnak.

419 926 Ft