Midea Blanc MA-09

> Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

> Helyiség méret : 10- 20 m2

> Hűtő teljesítmény : 2,80kW -Hűtő energiaosztály : A++

> Fűtő teljesítmény : 2,60 kW -Fűtő energiaosztály : A+

> Fűtési fok : -10C

> SEER : 6,20

> SCOP : 4,00

> Wifimodul : Nincs!

Tulajdonságok:

Automatikus újraindulás

Turbó üzemmód

ECO üzemmód Inverteres működés

3D légáram

Alvás üzemmód

5 fokozatú kültéri ventillátor

12 fokozatú beltéri ventillátor

24 órás időzítő

Wifi

8 C -os temperálás

Öntisztítás

Két irányú légáram

Automatikus hiba diagnosztika

Lamella memória funkció

Két oldali cseppelvezetés

Turbo üzemmód A turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet. A berendezés ebben az üzemmódban maximális teljesítménnyel és magas ventilátor fokozaton működik 30 percen keresztül, majd automatikusan visszaáll a normál üzemmódra.

Inverteres működés Az inverteres teljesítmény szabályozás rendkívűl magas hatékonyságot tesz lehetővé, miközben tökéletes komfortérzetet biztosít a hűtött helyiségben. A speciális szabályozó elektronikának és a különlegesen kialakított kompresszornak köszönhetően akár évi 30-40% energia megtakarítás is elérhető a hagyományos fix fordulatú berendezésekhez képest. Az inverteres technológia használatával lehetőség nyílik a kompresszor méretének, zajszintjének csökkentésére, teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

Automatikus újraindulás A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően.

Műszaki Adatok:

Hűtési energiaosztály A++ Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.2 kW

Fűtési energiaosztály A++ Maximális fűtő teljesítmény (kW) 3.4 kW

Beltéri Maximális beltéri zajszint 38 dB Kültéri Maximális kültéri zajszint 65 dB Méretek Szélesség(beltéri) 80.5 cm Magasság(beltéri) 28.5 cm Mélység(beltéri) 20.5 cm Súly(beltéri) 7.5 kg Szélesség(kültéri) 77 cm Magasság(kültéri) 55.5 cm Mélység(kültéri) 30 cm Súly(kültéri) 25.5 kg

191 000 Ft
Please select variants first