LG PC18SQ

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 30 - 40 m2

>    Hűtő teljesítmény : 5,0 kW -Hűtő energiaosztály : A++

>    Fűtő teljesítmény : 5,8 kW Hűtő energiaosztály : A+

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 7,0

>    SCOP : 4,3

>    Wifimodul : Van!


-Környezetbarát

-R32-es hűtőközeg

-Wifi vezérlés

-Csendes működés

-Jet Cool funkció

-Aktív energiaszabályozás

-Gyors felfűtés

-Kettős védelmet nyújtó szűrő

-Automatikus tisztítás 2 irányú légterelés

-Golden Fin

-Alacsony zajszint

-Energiafogyasztás kijelző

-Kellemes légáramú funkció

-Készülék diagnosztika okos eszközzel


Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás és olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. 

A Dual Inverter Compressor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez. 

Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt. 

Az aktív energiaszabályzás köszönhetően a körülményektől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg. 

Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba. 

A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít. 

A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést. 

449 080 Ft