LG PC12SQ

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 20- 30 m2

>    Hűtő teljesítmény : 3,5 kW -Hűtő energiaosztály : A++

>    Fűtő teljesítmény : 4 kW Hűtő energiaosztály : A+

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 6,5

>    SCOP : 4

>    Wifimodul : Van!


-Gyors és könnyű üzembehelyezés

-Csendes működés

-Jet cool funkció

-Aktív energiaszabályozás

-Gyors felfűtés

-Kettős védelmet nyújtó szűrő

-Golden Fin

-Kétirányú pásztázás

-WIFI vezérlés (opcionális)

-Automatikus tisztítás

-Alacsony zajszint

-Energiafogyasztás kijelző

-Kellemes légáram funkció

-Készülék diagnosztika okoseszközzel


A Dual Inverter Compressor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és Dual Inverter Compressor-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

A 3M és az LG korszerű technológiai megoldásai kiszűrik a káros mikrorészecskéket, például a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, így biztonságosabbá és egészségesebbé teszik a környezetet.

Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.


280 000 Ft