LG PC09SQ

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 10 - 20 m2

>    Hűtő teljesítmény : 2,5 kW -Hűtő energiaosztály : A++

>    Fűtő teljesítmény : 3,3 kW Hűtő energiaosztály : A+

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 7

>    SCOP : 4

>    Wifimodul : Van!


-Készülék diagnosztika okoseszközzel

-Aktív energiaszabályozás

-Energiafogyasztás kijelző

-Kettős védelmet nyújtó szűrő

-Automatikus tisztítás

-Jet Cool (gyorshűtés)

-Négyirányú légterelés

-Intenzív fűtés

-Komfortos levegő

-Alacsony zajszint (19 dB)

-Csendes üzemmód

-Gyors és egyszerű telepítés


Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás és olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek.

A Dual Inverter Compressor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és Dual Inverter Compressor-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

A 3M és az LG korszerű technológiai megoldásai kiszűrik a káros mikrorészecskéket, például a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, így biztonságosabbá és egészségesebbé teszik a környezetet.

A Comfort Air a terelőlapokat kényelmesen olyan előre beállított helyzetbe állítja, hogy a készülék ne fújja a levegőt közvetlenül a teremben tartózkodókra.

Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is.

A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

271 000 Ft