LG G12WL

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 20- 30 m2

>    Hűtő teljesítmény : 3,5 kW -Hűtő energiaosztály : A

>    Fűtő teljesítmény : 3,5 kW -Fűtő energiaosztály : A

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 5,60

>    SCOP : 3,80

>    Wifimodul : Van!-NEO-Plasma légtisztító rendszer

-Energia takarékos működés

-Automatikus tisztítás

-Jet Cool gyorshűtés funkció

-Alvás automata üzemmód

-Csendes működés

-Korróziógátló Gold Fin bevonat

-Automatikus üzemmódváltás

-Egészséges párátlanítás

-Automatikus újraindulás

-Könnyen tisztítható antibakteriális levegőszűrő

-Smart alarm funkció (okos ébresztés)

-24 órás időzítés

-Meleg indítás

-Formatervezett távirányító 3 dimenziós légáram


Az LG légkondicionálók más gyártók termékeihez nem hasonlítható eleganciával kerültek kialakításra. Beltéri dekoráció, egyedi kialakítás. Az Artcool Stylist egyszerű, de mégis elegáns kialakítása minden belső térbe illeszkedik, legyen az modern, vagy klasszikus. 

Az LG légkondicionálói a szoba minden sarkába eljuttatják a hűvös levegőt. A háromirányú légterelő gyorsan és hatékonyan tereli a kellemesen simogató levegőt minden irányba. 

Még ha kicsi is a lakása, az Artcool Stylist formatervezett kivitele tökéletesen illeszkedik az ön és környezete egyéniségéhez. Egyszerű és intuitív szabályzó-kijelző gyorsbillentyűs megoldásokkal a gyors használat elősegítésére.

Az LG forradalmian új Inverter V technológiája és az aktív energiaszabályzás korlátozhatja a kompresszor motor megtáplálásának frekvenciáját, így hatékonyan szabályozza a hűtőteljesítményt. Ez magas hatásfokot eredményez, mely jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.

Az LG forradalmian új, inverteres technológiája erőteljes, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Élvezze a kényelmes otthoni környezetét világszínvonalú energiahatékonyság és energiamegtakarítás mellett. 

Az aktív energiaszabályzás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beállítsa a maximális teljesítményfelvétel szinteket, ezzel növelve a hűtési hatékonyságot és csökkentve az áramfogyasztást. 

Szabályozza légkondicionálóit okos, internetes készülékekkel!
Párosítsa okostelefonját a beltéri egységgel, így telefonján is informálódhat a légkondicionáló állapotáról és hibakódjairól 

476 250 Ft