LG G09WL

>    Kivitel : Oldalfali inverteres klíma

>    Helyiség méret : 10- 20 m2

>    Hűtő teljesítmény : 2,5 kW -Hűtő energiaosztály : A

>    Fűtő teljesítmény : 3,0 kW Hűtő energiaosztály : A

>    Fűtési fok : -10C

>    SEER : 3,80

>    SCOP : 5,70

>    Wifimodul : Nincs adat!


-LED megvilágítás

-csendes üzemmód

-antibakteriális légszűrő

-Jet Cool

-3D légáram

-innovatív távszabályzó

-egyszerű telepítés


Az Artcool Stylist Inverter V légkondicionáló beépített LED-fényével hangulatának megfelelően világíthatja meg környezetét. A három irányú légtereléssel létrehozott 3D légáram gyorsan és hatékonyan juttat hűs levegőt a szoba minden szegletébe, az innovatív távszabályzó segítségével. 

A moderntől a minimalistáig, a klasszikustól a kortásig, a rusztikustól a retróig, az egyszerű és elegáns Artcool Stylist bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik. Így teszi lehetővé, hogy elérjük az ízlésünknek megfelelő tökéletes harmóniát magunk körül. 

Elég egy szempilantás és máris visszajelzést kaphat a beállított hőmérsékletről és a légáram erősségéről. A visszajelző LED fény pulzálással válaszol kérdéseire. 

Amikor nyugovóra tér bizonyára örömmel hallgatja a csend hangjait. Az Artcool Stylist zajszintje csupán 19dB, ami egy csendes könyvtár zajszintjének majdnem a fele. Így biztosít igazi kikapcsolódást az elme számár 

Az átfogó automatikus tisztítás funkció megelőzi, hogy baktériumok és penészgombák tapadjanak meg a hőcserélőn, így biztosítva kellemes és egészséges környezetet a felhasználónak. 

Az LG légkondicionálók plazma légtisztító rendszere képes kiszűrni a levegőben található mikroszkópikus kórokozókat és port. A szűrő csapdába ejti a házi atkákat és a levegőbe került állati szőrt is, védve a felhasználót az allergiás és asztmatikus tünetektől. 


458 470 Ft