Daikin Emura FTXJ25MW/RXJ25M

  • Kivitel : Oldalfali inverteres klíma
  • Helyiség méret : 20 - 30 m2
  • Hűtő teljesítmény : 2,4 kW -Hűtő energiaosztály : A+++
  • Fűtő teljesítmény : 3,4 kW Hűtő energiaosztály : A++
  • Fűtési fok : -15C
  • SEER : 8,73
  • SCOP : 4,61
  • Wifimodul : Van!

- 19 dBa csendes üzem

- Inverteres vezérlés

- Automatikus ventilátorsebesség

- Többzónás intelligens szem - huzathatás elleni védelem

- Erőteljes üzemmód

- Titánium Apatit fotokalitikus légszűrő

- Párátlanító üzemmód

- Komfort légáramlás üzemmód 3-D légáramlás - egyenletes hőmérséklet az egész helyiségben

- Éjszakai üzemmód

- Kültéri egység csendes üzemmód

- Automatikus újraindulás

- Automatikus üzemmódváltás

- Öndiagnózis

A jellegzetes kivitelezés és mérnöki tapasztalat nagyszerű egységet alkot az elegáns, ezüstszínű vagy matt kristályfehér burkolattal.

Energia-megtakarítás készenléti üzemmódban

A készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztás 80%-kal csökken. Ha a berendezés azt észleli, hogy több mint húsz perce senki sem tartózkodik a helyiségben, akkor automatikusan átvált a takarékos üzemmódra.

Üzemmódok: erőteljes, csendes, kényelmi. A gyors hűtés vagy fűtés érdekében választható ki; az erőteljes üzemmód kikapcsolása után az egység visszatér a beállított üzemmódra.

Az R32-es hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal csökkentik a környezeti hatásokat, ami a magas energia hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energia fogyasztást eredményez

Titánium apatit fotokatalitikus légtisztító szűrővel felszerelve. Megszűri a lebegő mikroszkopikus szemcséket, lebontja a szagokat és megakadályozza a baktériumok, vírusok és mikrobák szaporodását, így biztosítva a tiszta levegő folyamatos ellátását.

A kültéri egységet lengő kompresszorral szerelik fel, amelyek az alacsony zajszintről és a nagyfokú energiahatékonyságról közismertek.

Beltéri egység méretei 303 x 998 x 212 mm Kültéri egység méretei 550 x 765 x 285 mm Működési tartomány hűtési üzemben -10 ~46 °C Működési tartomány fűtési üzemben -15 ~18°C 

603 000 Ft
Please select variants first