Melyik lenne számomra a legjobb választás?

2019.11.27

Van, akinek nagyon sokat számít az, hogy néz ki. Vannak nagyon szép, elegáns, kivitelezések. Van, ami minimalista kicsit szögletesebb, letisztult tervezés. Vannak Designer klímák! Fekete, tükrös, kéken világító. Vannak kisebbek, nagyobbak, szélesebb keskenyebb. Szinte minden méretben és formában kopható.
Van, aki csak nyári hőség ellen szerel, míg vannak kifejezetten fűtésre optimalizált klímák is.

Azt kijelenthetjük, hogy mindegyik klíma hűt, fűt, párátlanít, és ma már mindegyik klíma inverteres is! Az alap készülékek mindegyike tudja ezt, míg vannak olyanok, amikben tele vannak a legkülönbözőbb extrákkal.

Abban szerintem egyetértünk, hogy ez mind másodlagos.
Ami igazán számít a minőség! Mindegyik ügyfelem szeretné használni legalább 15-20 évig.
És itt jön képbe az igazi kérdés! A Márka! Egy nem márkás készülék is nagyon jó hűtő és fűtőértékekkel rendelkezhet, és tökéletesen is működhet az első pár évben. csukott szemmel nem is lehet észre venni a különbséget. Pedig van különbség! És valóban, sajnos szabad szemmel nem észrevehető. el van rejtve a burkolat mögé. Ezek pedig az alkatrészek minősége, amiből maga a légkondicionáló összeáll! egy gyengébb minőségő klíma esetében pár év használat után kikapnak a forgó, mozgó alkatrészek, elgyengülnek a tömítések, tönkremegy a készülék. és a legnagyobb probléma, hogy nincsen magyarországi szervíz partner, igy, ha egyáltalán van hozzá alkatrész, külföldről érkezik, akár több hét vagy hónap rendelési idővel!
Ilyen klímát senki nem szeretne venni! ha egyszer elromlik vége lesz a szezonnak mire megjavul, ha megjavul, és nem kell ujjat venni.
Ezt a szempontot tartottuk a legfontosabbnak! Nem forgalmazunk olyan klímát, amihez nem tartozik magyarországi márka képviselet, így egy esetleges meghibásodás esetén is gyorsan beszerezhetők az alkatrészek, és a javítás is pik-pak megy.

Ha tőlünk vásárol, nem kell aggódnia a minőség miatt, hisz a Klímáinkat saját magunk szeriveljük, Garanciális időn belül, teljesen önköltségre, így értelmetlen lenne alacsonyabb minőségű klímákat árusítani. Egyszóval, magának nincsen más dolga mint hátra dőlni, és az áruházban található válogatott minőségi klímák közül kiválasztania azt, ami a legjobban megtetszik.