Mikor érdemes megrendelni a tisztítást?

2019.12.13

".. 27 fok van.. Az ablakok nyitva.. hallom az éjjeli tücsköket..Aludni próbálok.. úgy érzem magam, mint a csirke a grillrács felett!! Csak forgok jobbra, balra..jobra...  Szuper!!.....     :( ......   Tegnap sem tudtam kipihenni magam... 

Amíg nem volt klímám, hasonlóan teltek a forró nyári esték. Egyáltalán nem volt kellemes. Talán, ennél bosszantóbb már csak az, amikor a klíma már fent van a falon, de hiába... Elromlott...vagy nagyon piszkos?! ...Mindenesetre nem olyan mint tavaly volt...  Nagy baj nincssen, a megoldás már úton van! Csak ki kell várni. 

Viszont ha ez a nyár elején van, akkor nincsen klímás cég, aki ne lenne leterhelve, és csak gyanakodásra adhat okot, ha valaki azonnal eltudja vállalni. 

A legbölcsebb megoldás, az hogy ha előre gondolkodunk, és a téli időszakra tervezzük be. Számba kell venni  azt a tényt is, hogy egy alkatrészt ki kell cserélni, aminek megrendelése akár 2 hetet is igénybe vehet. 

Összeségében, Október és Március között, a legcélszerűbb időpontot foglalni. 

Tudta!?

Az automata karbantartás emlékeztető szolgáltatás, egy nagyszerű segítség annak érdekében, hogy zavartalanul hűsölhessen! Nem kell többet azon agyalni, hogy mikor hívja a klímást! 

Dokumentáljuk a karbantartásokat, vezetjük a garancia időt, és beütemezzük a következő karbantartásokat, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!