Elejétől a végéig!

2019.12.13

Ez egy gyakori kérdés az új ügyfeleimtől. Most leírom nektek, hogy hogy is néz ki a munkánk, a legelejétől kedve, a legvégéig.
Amint felkeltettem az érdeklődésed, valamilyen formában felveszed velem a kapcsolatot. Erre a mai világban számtalan lehetőség van. Felhívhatsz telefonon, írhatsz Messengeren, küldhetsz emailt, vagy találkozhatunk személyesen is. Az biztos, hogy az első beszélgetésünk kapcsán feltérképezem hogy mire lenne szükséged. és milyen szerelésről van szó nagyvonalakban, illetve megbeszélünk egy személyes találkozót a helyszínen. Erre azért van szükség, pontosan megtudjuk beszélni a részleteket is, megtudjam mutatni, hogy hogyan tudom felszerelni a készüléket, és hogy a környezetet figyelembe véve milyen készülék lenne a számodra legoptimálisabb. miután megbeszéltünk minden részletet, kapni fogsz egy árajánlatot, amiben szerepelnek a megbeszéltek, illetve egy pár gép, ami közül választhat. a levélben már szerepelnek pontos árak is, amit a szerelés végén kell majd fizetni. Fontos! minden esetben az árajánlatban küldött árat fogjuk elkérni a legvégén, és soha nem számolunk fel plusz pénzt a szerelés közben adódó nehézségekért!
Térjünk vissza az árajánlathoz! Ez az a pont, ahol, még nyugodtan meggondolhatod magad, átteheted későbbre, vagy akár le is mondhatod, neked ez nem kerül semmibe!

Viszont, ha tetszik az ajánlat, kiválasztottál egy készüléket, megbeszélünk egy időpontot a szerelésre. Általában 1-2 órás érkezési időpontot szoktam adni, attól függően, hányadik szerelés az adott napon. Természetesen telefonon tartjuk a kapcsolatot, ha esetleg tudunk előbb menni, vagy ne adj isten késünk egy kicsit, időben tájékoztatunk mindenről, hogy ne legyen senkinek kellemetlen.

Megérkezést követően kezdődik a szerelés. általában 2-4 órát lehet számolni gépéként. Persze nagyon sok mindentől függ ez is. Van olyan szerelés, ami elkészül 1 óra alatt, de előfordul az is, hogy 8 órán keresztül telepítettünk. A környezetünkre maximális odafigyeléssel vagyunk. A fúró használata közben folyamatosan porszívózunk a szállópor ellen. Szőnyegre nem lépünk, ha kell húzunk lábzsákot. A munkát takarítással fejezzük be. Összesöprünk, porszívózunk, összeszedjük a szemetet. Igyekszünk úgy átadni a terepet, ahogyan mi is átvettük!

A fizikai munka után jön a papírmunka. A garancia papírok kitöltése, és a számlát is itt írjuk meg, amit fizethet átutalással, vagy azonnal készpénzzel. Végül, tartunk egy oktatást a távirányító és a készülék szakszerű használatáról.